fbpx
Ακολουθήστε μας

ΝΟΡ A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα συγχαρητήρια και η φιλοξενία των «ασημένιων» πρωταθλητριών Ευρώπης από την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου

Πριν από μερικές εβδομάδες το δίδυμο Μαρία Καραγιάννη – Κάτια Κυριακάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο Νεανίδων, φορώντας το εθνόσημο στο στήθος. Μία επιτυχία που έκανε περήφανο όλο τον Ρεθυμνιώτικο , με την αναγνώριση της τεράστιας επιτυχίας τους να αναγνωρίζεται και από την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου.

Σήμερα το μεσημέρι, άλλωστε, τα δύο «ασημένια» κορίτσια φιλοξενήθηκαν στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου από την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, κα Μαίρη Λιονή, τις οποίες συνόδευσαν οι γονείς τους και ο πρόεδρος του ΝΟΡ, Ανδρέας Τζαγκαράκης. Η Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τις δύο πολίστριες και μετέφερε τα συγχαρητήρια τόσο του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, όσο και του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Νίκου Συριγωνάκη. Στη συνέχεια, συζήτησαν για αυτήν τους την επιτυχία στην Κροατία, ενώ η κα Μαίρη Λιονή αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς του κου Ανδρέα Τζαγκαράκη σχετικά με τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου, τη συντήρηση και τα έξοδα μετακίνησης της γυναικείας ομάδας στην Α1 Γυναικών. Μάλιστα, η κα Μαίρη Λιονή υποσχέθηκε πως θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν για τη στήριξη της Ρεθυμνιώτικης υδατοσφαίρισης και κολύμβησης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης μετέφερε τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη, ο οποίος στη συγχαρητήρια επιστολή του προς τις δύο αθλήτριες ανέφερε: «Η σπουδαία αθλητική διαδρομή σας μας κάνει όλους υπερήφανους. Από τα μαθητικά σας χρόνια καταφέρετε να διακριθείτε στο χώρο του υγρού στίβου κατακτώντας μέχρι σήμερα σπουδαίες νίκες. Μέσα από τα χρώματα του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου γράφετε τη δική σας ιστορία, εκπροσωπώντας την Κρήτη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το τελευταίο διάστημα ως μέλη της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νεανίδων σηκώσατε την Ελλάδα ψηλότερα. Ως Περιφέρεια Κρήτης, σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές σας, αλλά και στις οικογένειές σας για τη συμπαράσταση και τη στήριξη, που σας παρέχουν».

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαίρη Λιονή, από την πλευρά της δήλωσε τα ακόλουθα: «Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να συγχαρούμε από κοντά τις δύο αθλήτριες του ΝΟΡ, Μαρία Καραγιάννη και Κάτια Κυριακάκη, οι οποίες μας έκαναν υπερήφανους κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με την εθνική ομάδα νεανίδων του πόλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κροατίας. Η ηθική αυτή αναγνώριση στο πρόσωπο των δύο αθλητριών μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, πέρα από το να στηρίζουμε και υλικά ως Περιφέρεια Κρήτης την προσπάθειά τους μέσα από την παροχή οικονομικής συνδρομής στο ΝΟΡ για την αγορά εξοπλισμού, ώστε οι αθλητές μας να προπονούνται υπό τις καλύτερες δυνατό συνθήκες. Η επιτυχία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα μιας μεθοδικής και μακράς προσπάθειας με θυσίες και κόπο  των αθλητριών μας, των προπονητών τους και της  Διοίκησης στο Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου και ασφαλώς της οικογένειάς τους.

Για όλα τα νέα παιδιά, που θέλουν να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό, η Μαρία και η Κάτια αποτελούν πρότυπο, καθώς αποδεικνύουν στην πράξη πως με σκληρή και σωστή δουλειά, επιμονή και αφοσίωση, μπορεί κάποιος να κατακτήσει υψηλούς στόχους  και να διαπρέψει σε αυτό που αγαπά. Θερμά συγχαρητήρια και πάλι. Εύχομαι πάνω από όλα να έχετε υγεία, κάθε αγωνιστική επιτυχία και καλή πρόοδο».

Σχόλια
Advertisement

Περισσότερα ΝΟΡ A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ